child-g3ba9a8963_1920
see-no-evil-g6b647393a_1920
school-tools-g7df865236_1920
Kortdurende vorm van coaching

Het traject

 • Intakegesprek

  Tijdens het intake gesprek zal ik met behulp van de vooraf ingevulde vragenlijst me een beeld vormen van de huidige situatie en zicht krijgen op de klacht. Opvoeder(s) zijn natuurlijk de belangrijkste hulpbron voor het kind. Door een aanvullende gesprek wordt het proces ter ondersteuning van het kind reeds in gang gezet.

 • Kindsessie

  Als intergratieve kindercoach richt ik me op de binnenwereld van het kind. Samen gaan we op zoek naar de interne en externe hulpbronnen om het kind in zijn EIGEN kracht te zetten.

  Het kind staat centraal en bepaalt welke klacht/welk probleem er wordt onderzocht. In de meeste gevallen komt dit overeen met de aanmeldingsreden.

  Tijdens de sessies maak ik gebruik van tekeningen, speelgoed, visualisaties en/of gesprekstechnieken.

  We werken aan oplossingen die het beste passen bij het kind. Hierdoor krijgt het kind de mogelijkheid om verantwoording voor de problemen te nemen en deze op zijn/haar eigen manier op te lossen.

 • Oudergesprek

  Na drie tot vijf sessies met uw kind zal er een tussen- of eindgesprek zijn. Ik geef hierin een terugkoppeling over het gevolgde proces en er wordt besproken of er aanvullende sessies nodig zijn. Bovendien kan ik hierin indien gevraagd tips geven aan u als ouder/ opvoeder.