shame-gb37e05e69_1280
child-g3ba9a8963_1920
see-no-evil-g6b647393a_1920
child-gb61f77b95_640
Kortdurende vorm van coaching

Het traject

 • Intakegesprek

  Tijdens dit gesprek zal ik met behulp van een vooraf ingevulde vragenlijst, een eerste beeld vormen van de huidige situatie en zicht krijgen op de klacht en jullie wens voor het kind. Opvoeder(s) zijn natuurlijk de belangrijkste hulpbron voor het kind. Het gesprek vindt plaats zonder het kind.

 • Kindsessie

  Als integratieve kindercoach richt ik me op de binnenwereld van het kind. Samen gaan we op zoek naar de interne en externe hulpbronnen om het kind in zijn EIGEN kracht te zetten.

  Het kind staat centraal en bepaalt welke klacht we gaan onderzoeken. In de meeste gevallen komt dit overeen met de reden van aanmelding.

  Tijdens de sessies maak ik gebruik van tekenen, rollenspellen, speelgoed, visualisaties en gesprekstechnieken.

  Het kind maakt plannen om te werken aan oplossingen die het beste passen bij hem/ haar passen. Hierdoor krijgt het kind de mogelijkheid om verantwoording voor de problemen te nemen en deze op zijn/haar eigen manier op te lossen.

 • Oudergesprek

  Na vijf sessies met uw kind zal er een tussen- of eindgesprek zijn. Ik geef hierin een terugkoppeling over het gevolgde proces en er wordt besproken of er aanvullende sessies nodig zijn. Bovendien kan ik hierin, indien gevraagd, tips geven.